Τα κυριότερα σημεία της Parimatch Tech από το φεστιβάλ Reflect

Στις 19-21 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο φεστιβάλ τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας στη Κύπρο, πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας πάνω από 5.000 παρευρισκόμενους και 120 ομιλητές από όλο το κόσμο.

Η Parimatch Tech έγινε μια από τους συνεργάτες της Reflect και παρουσίασε την Anna Mutrok, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας, ως ομιλήτρια του συνεδρίου.

Ως χάλκινος συνεργάτης του φεστιβάλ Reflect, η Parimatch Tech

οργάνωσε μια διαδικτυακή ζώνη ( networking zone) στους χώρους της εκδήλωσης.

Σε χώρο του Carob Mill στη Λεμεσό, υπήρχε μεγάλος εκθεσειακός χώρος με bar και χαλαρή περιοχή (chill zone) όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να μάθουν περισσότερα για την Parimatch Tech, τις ευκαιρίες που παρέχει αλλά και να καθίσουν για να επικοινωνήσουν (για δικτύωση -networking) σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η τοποθεσία διέθετε επίσης κάμερα 360° για όλους έτσι ώστε να δημιουργήσουν / βγάλουν μοναδικές φωτεινές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση για να θυμούνται.

Η Anna Motruk, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της Parimatch Tech και ομιλήτρια στο Reflect μοιράστηκε την άποψη της για την εκδήλωση: «Η εκδήλωση Reflect προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα αποδεδειγμένης τεχνογνωσίας, φρέσκες ιδέες και τους πιο ενδιαφέροντες και αφοσιωμένους ανθρώπους από όλο το κόσμο. Αυτό είναι κάτι πολύ μοναδικό στη Κύπρο με τη δυναμική χαλαρή φύση της. Είναι μεγάλη χαρά να μιλήσω στη σκήνη του Reflect, μοιράζοντας τη στάση της Parimatch για τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό καθώς και να γνωρίσω πολλά ενδιαφέροντα άτομα, ανταλλάσσοντας ιδέες με τους συνεργάτες μας».

H Parimatch Tech, ως μια διεθνής εταιρία έχει την έδρα της στη Λεμεσό της Κύπρου και είναι ιδιαίτερα ενσωματωμένη στη τοπική κοινωνία. Αυτή τη στιγμή, η Parimatch Tech προσλαμβάνει ενεργά, ενισχύοντας το δυναμικό της  από επαγγελματίες IT, κυρίως Middle+ engineers (μηχανικούς) και προγραμματιστές. Η εταιρία σχεδιάζει να επεκταθεί σε περισσότερους από 100 ειδικούς στους επόμενους 6 μήνες.

Σχετικά με την Parimatch Tech

Η Parimatch Tech είναι μια διεθνής εταιρεία προϊόντων που αναπτύσσει λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και την επωνυμία Parimatch.

Με εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, η πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από την Parimatch Tech είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ανατολική Ευρώπη. Οι εσωτερικές αναπτυγμένες λύσεις τεχνολογίας και μάρκετινγκ της εταιρείας χρησιμοποιούνται επί του παρόντος μέσω των συνεργατών της στην Ουκρανία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Καζακστάν, το Τατζικιστάν, την Τανζανία, την Κένυα, τη Νιγηρία και πολλές χώρες στην Ευρώπη, την Ασία και την Ωκεανία. Η εταιρεία έχει γραφεία στην Ουκρανία και την Τσεχική Δημοκρατία και η έδρα της βρίσκεται στη Λεμεσό της Κύπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα