Στην προεπιλογή του Λουίς Ενρίκε ο Πικέ, ενώ έχει αποσυρθεί από το 2018

Αποσύρθηκε από την Εθνική Ισπανίας το 2018, ο Τσάβι δεν τον έχει στις βασικές του επιλογές στην Μπαρτσελόνα, κι όμως ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στην προεπιλογή του Λουίς Ενρίκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μεγάλη έκπληξη στην Ισπανία. Ενώ αποσύρθηκε από τα διεθνή του καθήκοντα το 2018, ο Ζεράρ Πικέ είναι μέρος της προκαταρκτικής λίστας των 55 παικτών της La Roja για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 (20 Νοεμβρίου - 18 Δεκεμβρίου), όπως αποκαλύπτει η Marca.

Ο προπονητής των Ισπανών, Λουίς Ενρίκε, πρόσθεσε και το όνομα του Σέρχιο Ράμος σε αυτή τη λίστα! Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί έπαιξαν μαζί τρια Παγκόσμια Κύπελλα (2010, 2014, 2018) αλλά βρίσκονται μακριά από τα καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Άλλοι κεντρικοί αμυντικοί που κλήθηκαν στην Εθνική είναι οι Εμερίκ Λαπόρτε, Μαρτίνεθ, Πάου Τόρες, Ερίκ Γκαρσία, Ντιέγκο Γιορέντε, Ούγκο Γκιγιαμόν. Από την άλλη, ο Νάτχο είναι απών. Η παρουσία του Πικέ προκαλεί μεγάλη έκπληξη ειδικά από τη στιγμή που ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε δραματικά μετά τις αφίξεις των Κρίστενσεν και Κουντέ στην Μπάρτσα. Όμως τα πρόσφατα λάθη στην άμυνα των Καταλανών ώθησαν τον Τσάβι να εμπιστευτεί ξανά τον 35χρονο χωρίς μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής.

Πηγή: Gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα