Τα έσοδα του Φεστιβάλ Θεάτρου έδωσε ο Δήμος Στροβόλου σε φιλανθρωπικούς φορείς

Επιταγές από τα έσοδα των πωλήσεων των εισιτηρίων από το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου (Μάιος Ιούνιος 2023), συνολικού ποσού €7.909,52, παρέδωσε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους σε εκπροσώπους φιλανθρωπικών φορέων, στο πλαίσιο της πολιτιστικής και κοινωνικής δράσης του Δήμου Στροβόλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Στροβόλου, τα ποσά που παραχωρήθηκαν στους φιλανθρωπικούς φορείς αφορούν ποσό ύψους €3.428,57 που παραχωρήθηκε στον Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», από τα έσοδα της παράστασης «Μύγα τσε τσε» των Ρέππα και Παπαθανασίου, που δόθηκε στις 7/5/23, ποσό ύψους €3.609,52

που παραχωρήθηκε στη Στέγη «Άγιος Χριστόφορος», από τα έσοδα της παράστασης «Η Φόνισσα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που δόθηκε στις 16/5/23 και ποσό ύψους €871,43 που παραχωρήθηκε στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Πολλαπλής Σκλήρυνσης, από τα έσοδα της παράστασης «Δάφνες και πικροδάφνες» των Δ. Κεχαΐδη και Ε. Χαβιαρά, που δόθηκε στις 28/5/23.

Ο Δήμος εκφράζει συγχαρητήριά σε όλα τα θεατρικά σχήματα για τις παραστάσεις, καθώς και θερμές ευχαριστίες στο φιλότεχνο κοινό, «που με την παρουσία του κατέστησε δυνατή τη στήριξη συνανθρώπων μας σε ανάγκη».

Το πρόγραμμα της παραχώρησης των εσόδων από τις εκδηλώσεις του Δήμου σε φιλανθρωπικούς φορείς θα συνεχιστεί και το έτος 2024, με το νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα, προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα