Τα δυο πρώτα ταξίδια κι οι επαφές του ΠτΔ μετά την καραντίνα

Δύο προγραμματισμένα ταξίδια έχει στην ατζέντα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.


Οι μήνες εγκλεισμού σε μια προσπάθεια να μην υπάρξει διασπορά του ιού στην χώρα μας άφησαν στον «πάγο» σημαντικές κατ΄ ιδίαν συναντήσεις του Προέδρου Αναστασιάδη με τους ομολόγους του, ωστόσο με το άνοιγμα των αεροδρομίων προγραμματίστηκαν οι πρώτες επαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive,

ο Πρόεδρος θα  επισκεφθεί στις 23 Ιουνίου το Ισραήλ, πράγμα το οποίο είχε γίνει γνωστό από  ισραηλινό μέσο ενημέρωση προ ημερών. Στο Ισραήλ εντωμεταξύ θα μεταβεί και ο Έλληνας Πρωθυπουργός την ερχόμενη Δευτέρα. Ισραηλινός αξιωματούχος που μίλησε σε Ελλαδίτες δημοσιογράφους ανέφερε ότι η εν λόγω επίσκεψη χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική γιατί είναι η πρώτη επίσκεψη στη νέα ισραηλινή κυβέρνηση, η οποία σχηματίστηκε και ορκίστηκε σχεδόν πριν από ένα μήνα

Στο ντοσιέ του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα, θα έχει  θέματα τουρισμού αλλά και τουρκικών προκλήσεων στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

Το αμέσως επόμενο ταξίδι του Προέδρου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι η Ελλάδα με την τουρκική προκλητικότητα αλλά και άλλα σημαντικά ζητήματα να είναι πρώτα στην ατζέντα συναντήσεων με τον Έλληνα Πρωθυπουργό καθώς και με άλλους αξιωματούχους. 

Keywords
Τυχαία Θέματα