Ντελατόρε: «Στον ΑΠΟΕΛ έκανα τα πάντα, ώστε ο Νατέλ…»

Μετά από (περισσότερο από) ένα χρόνο αγωνιστικής απραξίας ο Λέο Νατέλ ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος θα φορά στο β' μισό του 2020 τη φανέλα της Κορίνθιανς, με την οποία έχει υπογράψει προσύμφωνο από την αρχή του έτους.

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου ο Νατέλ ανήκει τυπικά στο δυναμικό της Σάο Πάουλο, με την οποία όμως δεν αγωνίστηκε μετά την επιστροφή του στη Βραζιλία από την Κύπρο.

Τούτου δοθέντος το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του χρονολογείται από τις 22 Μαΐου 2019, ήτοι τον (χαμένο) τελικό κυπέλλου του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ.

Σε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα globoesporte, γίνεται αναφορά στην παρουσία του Νατέλ στην Κύπρο και στη βοήθεια που έλαβε στην προσαρμογή του από έναν συμπατριώτη του: τον Γκιλιέρμε Ντελατόρε.

«Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όταν αφίχθηκε στην ομάδα, ξέραμε ότι μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ. Ένας πολυσύνθετος παίκτης που μπορούσε να παίξει καλά σε πολλές θέσεις. Είχε πολύ δυνατό σουτ, ταχύτητα, ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες (σ.σ. στην αντίπαλη άμυνα) και να βοηθήσει την ομάδα.

Η σχέση μας ήταν πολύ καλή. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μετακινείσαι σε μια ξένη χώρα, δίχως να μιλάς τη γλώσσα. Η γυναίκα μου κι εγώ προσπαθήσαμε να επιταχύνουμε την προσαρμογή του. Στα διαλείμματα, μετά την προπόνηση, πηγαίναμε σπίτι, φτιάχναμε φαγητό, πηγαίναμε στην παραλία, ό,τι χρειαζόταν για να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό», αποκάλυψε ο Ντελατόρε.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα