Τα δεδομένα με Σάντες-Οζίλ

ΑΡΣΕΝΑΛ
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Άρσεναλ και στους Μεσούτ Οζίλ, Αλέξις Σάντσες, για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τους «κανονιέρηδες». Τα συμβόλαια των δύο παικτών τελειώνουν τον Ιούνιο του 2018, με τη διοίκηση να έχει μέσα στις προτεραιότητές της να τους κρατήσει στο Λονδίνο τουλάχιστον έως το 2020. Οι δύο παίκτες από την πλευρά τους αξιώνουν τώρα 140.000 λίρες την εβδομάδα, για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, παρενέβη στο θέμα και δήλωσε αισιόδοξος πως οι δύο άσοι θα μείνουν τελικά στην ομάδα του Λονδίνου: «Νομίζω

πως οι δύο παίκτες δικαιολογημένα ζητούν καλύτερα συμβόλαια, γιατί το αξίζουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα θα πρέπει να τινάξει στον αέρα το οικονομικό της σχέδιο, για να τους ικανοποιήσει. Και αυτοί πρέπει να καταλάβουν πως δεν είναι μόνο το οικονομικό, για να πάρουν τις αποφάσεις τους», τόνισε ο διάσημος Γάλλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Σημαντικό είναι στην απόφασή τους και αν η ομάδα τους ικανοποιεί στο αγωνιστικό επίπεδο. Αν τους ικανοποιεί, τότε θα βρεθεί λύση. Αν όχι τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Οπως και να έχει, εγώ τους θέλω στην ομάδα για πολλά ακόμη χρόνια και πιστεύω πως τελικά θα συμφωνήσουν για την ανανέωση των συμβολαίων τους».

Στο στόχαστρο ο Όμπλακ
ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας, Γιαν Όμπλακ, που έφτασε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα, τον Ιούλιο του 2014 με 16 εκατ. ευρώ, είναι στο μετεγγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην περίπτωση που το καλοκαίρι φύγει από το «Ολντ Τράφορντ» ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Η μετακίνηση του Ισπανού διεθνούς τερματοφύλακα στη Μαδρίτη και στη Ρεάλ θεωρείται δεδομένη από πολλούς και οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τον Όμπλακ να αποτελεί το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Manchester Evening News», οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ και των εκπροσώπων του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο Όμπλακ δεσμεύεται ως το καλοκαίρι του 2021 με τον ισπανικό σύλλογο. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας εντάχθηκε στους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι του 2014 από την Μπενφίκα, σε μία μετεγγραφή που υπολογίζεται ότι κόστισε περίπου 16 εκατ. ευρώ, και αρχικά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και να καθιερωθεί στην ενδεκάδα. Από τη στιγμή που το έκανε, όμως, είναι αναντικατάστατος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα