Στην προπόνηση οι «4», εν αναμονή της ποινής

ΜΠΑΣΚΕΤ
Η κατάσταση στον ΠΑΟ αρχίζει να εκτονώνεται, με τον σύλλογο να ενημερώνει πως επιστρέφουν άπαντες στο γήπεδο για προπόνηση

Tα πνεύματα στον Παναθηναϊκό Superfoods αρχίζουν να ηρεμούν όσο περνούν οι ώρες, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ήδη οι άνθρωποι των "πρασίνων" ενημερώνουν έναν - έναν τους παίκτες της ομάδας για την προπόνηση του Σαββάτου (29/4), με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Superfoods να ανακοινώνει πως όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στο γήπεδο για να ξεκινήσει η δουλειά εν όψει των playoffs του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει με επίσημο τρόπο το "τριφύλλι", η απόφαση για επιστροφή με πούλμαν έχει να κάνει με συνεχή κρούσματα απειθαρχίας από την πλευρά κάποιων παικτών, αλλά και με την άνευ όρων παράδοση στο Game 3 των playoffs με τη Φενέρμπαχτσε. Επίσης, εξηγείται πως στο άμεσο μέλλον θα αποφασιστεί το μέγεθος της ποινής στους τέσσερεις παίκτες που είπαν "όχι" στην απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή με πούλμαν.

Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν πως ο Τσάβι Πασκουάλ θα παραμείνει στο πόστο του ως προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, από τη στιγμή που δεν "κόπηκε" κάποιος παίκτης.

Πάντως, ο Καταλανός προπονητής ζήτησε από την «πράσινη» διοίκηση να σέβεται την επιθυμία του, όπως επίσης και την επιθυμία των φίλων της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα