Τα αποτελέσματα στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Συνεχίστηκε η δράση του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Α΄ Κατηγορίας Ανδρών 2017-2018 με τέσσερις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας ανάμεσα στον πρωτοπόρο Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου και τον Ευαγόρα Λακατάμιας αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής των αθλητών του Μαυρομμάτη, Μάριου και Γιάγκου Γιάγκου στην Τσεχία με την Εθνική ομάδα.

Εύκολο βράδυ για τον Παρνασσό Στροβόλου στην έδρα του, όπου επιβλήθηκε του

ΠΑΟΚ Κυθραίας με 3-0 χάρη στις νίκες των Ο. Σεραφίμωβ, Γ. Γερούδη και Μ. Κούντσιεφ.

Μετά από ωραία εμφάνιση, η Goodgate ΕΘΑ πέρασε το εμπόδιο του Canderel ΑΠΟΕΛ με 3-0 στο Κλειστό Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία. Τις νίκες της ομάδας της Έγκωμης πέτυχαν οι Β. Βασιλείου, Χ Τσίσσιος και Α. Τσίσσιος. Ο Ονήσιλος Λακατάμιας (φωτογραφία) έφυγε με σημαντικό διπλό από τη Λεμεσό, όπου επικράτησε του τοπικού Λένα με 3-1. Για την ομάδα της Λακατάμιας δύο νίκες πέτυχε ο Χρ. Ευσταθίου και μια ο Α. Ευσταθίου, ενώ για τον Λένα κέρδισε ο Π. Χριστοφόρου.

Με δυο νίκες του Η. Μιχαηλίδη και μια του Τ. Ηλία, το Κ.Ν.Ακρόπολης πήρε το δίποντο επί του Α.Σ. Πολεμίδια με 3-1 στο Σπύρος Κυπριανού. Για τα Πολεμιδια, τη νίκη σημείωσε ο Α. Χριστοδούλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα