Τα αποτελέσματα δεν την... κολακεύουν

Οι απρόσμενες ισοπαλίες της ΑΕΚ, είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι θα σκορπούσαν απογοήτευση, είναι αποτελέσματα που δεν κολακεύουν την ομάδα, με τον Ιδιάκεθ να παραδέχεται ότι η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά.

Η φετινή ΑΕΚ έχει εκπλήξει ως προς το χειρότερο, αφού μία σύγκριση να κάνουμε με προηγούμενες χρονιές, θα δούμε ότι επικρατεί ένα... χάος και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έρχεται

σ' ένα σημείο που η ΑΕΚ είναι στα κάτω της, δεν μας έχει δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει εύκολα αποτελέσματα, συνεχώς βάζει δύσκολα στον εαυτό της, έτσι αυτό το παιχνίδι αποτελεί όντως μεγάλη πρόκληση για τους Λαρνακείς.

Η καλύτερη απάντηση στο αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα της ΑΕΚ, είναι να έρθει πρώτιστα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και να μπει η εμφάνιση της ομάδας σε δεύτερη μοίρα. Είναι ντέρμπι και οι βαθμοί πάντα σε τέτοιου είδους αγώνα, έχουν βαρύνουσα σημασία και λόγω γοήτρου και λόγω ψυχολογίας. Η ΑΕΚ ψάχνει αυτό το αποτέλεσμα που θα την ανεβάσει ηθικά, οι παίκτες είναι ψυχολογικά στα κάτω τους και το μοναδικό γιατρικό είναι το διπλό στο ΓΣΠ το Σάββατο. 

Keywords
Τυχαία Θέματα