Σκηνές χάους στο ξενοδοχείο Κύπριου στον Παναμά (vid)

Συνεχίζεται το έντονο σκηνικό στο ξενοδοχείο που συνδιαχειρίζεται ο Κύπριος επιχειρηματίας Ορέστης Φιντικλής με τον Οργανισμό Τραμπ.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που τα βάζει με τον Πρόεδρο Τραμπ

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της Washington Post, μεταξύ άλλων, στο ξενοδοχείο υπήρξε συμπλοκή μεταξύ φρουρών ασφαλείας, με την Αστυνομία να φτάνει στο σημείο, ενώ γίνεται λόγος και για μια «θριαμβευτική παράσταση πιάνου» από τον Κύπριο επιχειρηματία.

Να θυμίσουμε ότι η διαμάχη στο ξενοδοχείο είχε ξεκινήσει όταν ο Κύπριος

επιχειρηματίας, μέτοχος σε ξενοδοχείο στον Παναμά του Ντόναλντ Τραμπ, διέταξε τους εργαζόμενους να φύγουν από το κτίριο, σε μια προσπάθεια να αντικατασταθεί ο Οργανισμός Τραμπ στη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Η υπόθεση τώρα εξετάζεται από το Υπουργείο Εργασίας του Παναμά, εάν οι υπάλληλοι του Τραμπ είχαν οδηγίες από τους εργοδότες τους να παρακούν νόμιμες εντολές. Ο Κύπριος επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι του αρνήθηκαν την είσοδο στο ίδιο του το ξενοδοχείο.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης περιγράφει δημοσιογράφος της Washington Post, που βρέθηκε στη σκηνή κατά την ένταση στο ξενοδοχείο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η διαμάχη περιελάμβανε τόσο λεκτική όσο και σωματική βία.

«Κάποιος με άρπαξε από τον λαιμό και με έριξε κάτω. Μετά συνέχισε τις επιθέσεις στους υπόλοιπους», ανέφερε ένας υπάλληλος στο ίδιο δημοσίευμα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, η διαμάχη κράτησε για πάνω από 9 λεπτά.

Στη σκηνή έσπευσαν τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί για να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Δικηγόρος του Κύπριου επιχειρηματία ανέφερε ότι ο Οργανισμός έφερε 20 επιπλέον φρουρούς ασφαλείας.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, αστυνομικός προσπάθησε να εισέλθει στη σκηνή, αλλά παρεμποδίστηκε από φρουρό του Τραμπ. Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του φρουρού στη συνέχεια.

Πάντως, το πρωί της ίδιας ημέρας, ο Κύπριος επιχειρηματίας μπήκε στο ξενοδοχείο για να παραδώσει επιστολές απόλυσης στους εργαζομένους του Οργανισμού Τραμπ, αλλά φαίνεται ότι δεν τους βρήκε τελικά.

Εντύπωση προκαλεί και η πληροφορία της Washington Post ότι κατά την επίσκεψη του Κύπριου στο ξενοδοχείο, κάθισε στο πιάνο και έπαιξε ένα κομμάτι του Μπετόβεν, ενώ, όταν τελείωσε, ανάφερε αστειευόμενος «Είμαι ένας πολυτάλαντος μαχητής».


Keywords
Τυχαία Θέματα