Συζητά με την Άρσεναλ τον δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ η Νιουκάστλ

ε επαφή με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με την μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν συζητώντας παράλληλα και το ενδεχόμενο αγοράς του ήρθε η Νιουκάστλ.

Εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ βρίσκεται τις τελευταίες επτά αγωνιστικές ο Πιερ- Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή.

Ο λόγος που ο Αφρικανός διεθνής, δεν βρίσκεται ούτε στις αποστολές των «κανονιέρηδων» στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι άλλος από ένα πειθαρχικό παράπτωμα

στο οποίο έχει υποπέσει κάτι που είχε σαν συνέπεια να του αφαιρεθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Την στιγμή που ο  32χρονος επιθετικός δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα , η Νιουκάστλ βρήκε την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή. Οι «καρακάξες», οι οποίες κινδυνεύουν με υποβιβασμό αναζητούν μια μεταγραφή, η οποία ενδεχομένως να τις σώσει. Για τον λόγο αυτό ήρθαν σε επαφή με τους «κανονιέρηδες», για την περίπτωση του Αφρικανού άσου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mirror, η Νιουκάστλ επικοινώνησε με την Άρσεναλ για την παραχώρηση του παίκτη, με την μορφή δανεισμού, με την ομάδα της βόρειας Αγγλίας να συζητά και το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη με μεταγραφή αντί του ποσού των 23,8 εκατομμυρίων ευρώ. 

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα