Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Η καρδιά λέει Έβερτον, η... τσέπη Κίνα
ΓΟΥΕΪΝ ΡΟΥΝΕΪ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δείχνει να βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα, αναφορικά με την απόφαση που θα πάρει το φετινό καλοκαίρι για τη συνέχιση της καριέρας του.
Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ουσιαστικά, μόνο που... δεν ανακοίνωσε το φινάλε της θητείας του στους «κόκκινους διαβόλους», όταν μίλησε για ανάγκη να σκεφτεί το καλό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, με δεδομένο πως

έχει ανάγκη να παίζει κι όχι να κάθεται στον πάγκο, έχοντας πλέον χάσει και τη θέση του στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Αγγλίας.

Έχει αναφέρει πως «στην Αγγλία έχω παίξει μονάχα στην Έβερτον και τη Γιουνάιτεντ και μονάχα αυτές τις δύο υπολογίζω», όμως, την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την «Daily Mail», υπάρχουν πλουσιοπάροχες προσφορές από την Κίνα.

«Τιμή μου που έπαιξα μαζί σου»
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Με ένα σύντομο μήνυμά του στο Facebook, ο Φραντσέσκο Τότι προετοιμάζεται για το «αντίο» στη Ρόμα, καθώς στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Τζένοα θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Κώστας Μανωλάς αποθέωσε τον «καπιτάνο». Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον Τότι, κι ανέφερε πως ήταν τιμή του έπαιξε δίπλα σε έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή: «Μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί σου!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς, αποδίδοντας τιμή στον διάσημο Ιταλό ποδοσφαιριστή. Ο 41χρονος, πλέον, Τότι, από το 1993 μέχρι φέτος αφιέρωσε όλη του την πορεία στους «τζιαλορόσι» και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2001), δύο κύπελλα (2007, 2008) και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας (2001, 2007). Παράλληλα, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 και πρωταθλητής Ευρώπης U-21 δέκα χρόνια πριν, με την εθνική Ιταλίας.

Άγνοια για Γιόχανσον
ΑΕΚ

Τα μετεγγραφικά σενάρια ξεκίνησαν όσον αφορά ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, κι ένα από αυτά αφορά τον Γιάκομπ Γιόχανσον. Το συμβόλαιο του Σουηδού μέσου της Ένωσης λήγει το καλοκαίρι του 2018, με την ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωσή του.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει δημοσιεύματα να αναφέρονται στο μέλλον του 27χρονου μέσου, με τα κροατικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ για πιθανή του μεταγραφή στην κροατική ομάδα, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα ποσά που μπορεί να κοστίσει η μετεγγραφή του. Από την πλευρά της η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια της από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάτι που σημαίνει προφανώς πως δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση με τους δευτεραθλητές Κροατίας. Μάλιστα, αυτό που είναι γνωστό και δεδομένο στην υπόθεση του Σουηδού μέσου είναι η πρόθεση της Ένωσης για ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιόχανσον και ήδη έχει γίνει και κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα