Συντετριμμένος ο Υ. Πατμάνογλου σε κηδείες γυναίκας /παιδιού

Σπαραγμός στις κηδείες μητέρας και γιου στην Πτολεμαΐδα - Τραγική φιγούρα ο 41χρονος που έχασε όλη του τη ζωή στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Υποβασταζόμενος από τους συγγενείς του έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (01/03) στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένειά του, στο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή

σε χώρο στάθμευσης της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας.

Διαβάστε επίσης σχετικά: Τροχαίο Ελλάδα: Αγκαλιά στο ίδιο φέρετρο μητέρα και παιδί

Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 33χρονη Αποστολία και το 3χρονο αγγελούδι της, που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους τη φωτογραφία της 33χρονης.

Η εξόδιος ακολουθία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη (02/03/2017) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Βακάκη, οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου.

Πηγή: newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συντετριμμένος, Υ Πατμάνογλου,syntetrimmenos, y patmanoglou