Συνεργατισμός: Ενοποίηση όλων των σημείων εξυπηρέτησης

Ενοποιούνται από τη Δευτέρα όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του Συνεργατισμού, ως αποτέλεσμα της υλοποίησης του έργου της αναβάθμισης και ενοποίησης των λογισμικών του συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, οι πελάτες των δεκαοκτώ Συνεργατικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων και της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας θα μπορούν από τη Δευτέρα να διενεργούν όλες τις καθημερινές τους συναλλαγές (αναλήψεις- καταθέσεις-πληρωμές) που διεξάγονται στα ταμεία, από οποιοδήποτε κατάστημα οποιουδήποτε ΣΠΙ ή στη ΣΚΤ.

Σύμφωνα

με την ανακοίνωση, πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων και ΑΤΜs.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης έκανε λόγο για “σημαντική” τεχνολογική αναβάθμιση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στις άμεσες προτεραιότητες του Συνεργατισμού είναι και η αναβάθμιση της συνεργασίας του με το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Συνεργατικών Ιδρυμάτων, τα οποία -όπως έδειξαν και τα πρόσφατα τεστ αντοχής- είναι τα πιο φερέγγυα σε όλη την Ευρώπη.

Μέσα από αυτή την πιο ενεργή συνεργασία και συμμετοχή, ο Συνεργατισμός επιδιώκει την άντληση βέλτιστων συνεργατικών τραπεζικών πρακτικών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης και τη συνεχή και έγκυρη πληροφόρηση για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τα εποπτικά θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα