Blackhat

Από τις 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στους κινηματογράφους:

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ &ΡΙΟ Λεμεσός,

Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα,

ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν: Κρις Χέμσγουορθ

Βαϊόλα Ντέιβις

Τζον Ορτίζ

Γοθίλιαμ Μαπάδερ

Σκηνοθέτης: Μάικλ Μαν

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε μία καλή τανία

με hackers; Ο Michael Mann (Heat, Collateral)

επιστρέφει και συνεργάζεται με τον

σέξι,

Chris Hemsworth και την Viola Davis

για την ταινία «Blackhat»!

ΥΠΟΘΕΣΗ

Το Hacking δεν είναι δημοφιλές μόνο στους εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και τους κυβερνο-εγκληματίες, αλλά ελκύει και το ενδιαφέρον των βιομηχανιών ταινιών.

O Μάικλ Μαν (Heat, The Insider, Manhunter) αναμφίβολα είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους δημιουργούς με μια ενδιαφέρουσα γκάμα κινηματογραφικών επιλογών και ωραία σκηνοθετικά τρικ. Επιστρέφει τώρα μετά από πέντε χρόνια αποχής (τελευταία του ταινία το πολύ καλό Public Enemies με Johnny Depp, Christian Bale) με την καινούργια του ταινία, η οποία του πήρε δυο χρόνια για να την ολοκληρώσει.

Ο σκηνοθέτης του “The Insider” και του “Heat” αφιέρωσε χρόνια στην έρευνα για το Βlackhat, διερεύνησε την εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία και τα θέματα ασφάλειας στις μέρες μας.

Στο Blackhat, όπως ονομάζεται η ταινία, Αμερικανικές και κινεζικές αρχές συνεργάζονται για τη σύλληψη ενός εγκληματία του κυβερνοχώρου. Όταν θα βρεθούν σε αδιέξοδο, αποφασίζουν να προσφύγουν στην αυθεντία του Nicholas Hathaway, ενός καταδικασμένου σε φυλάκιση χάκερ (Chris Hemsworth). Του υπόσχονται να αποκτήσει την ελευθερία του εάν τους βοηθήσει να εντοπίσουν τον παραβάτη, πριν φέρει την καταστροφή με τη δράση του. Ο Hathaway αποδέχεται την πρόταση αλλά όταν ο ίδιος αρχίζει να ασχολείται με το ζήτημα ανακαλύπτει ότι η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι νόμιζε. Έτσι ξεκινά μια επικίνδυνη έρευνα που θα τους οδηγήσει από το Σικάγο, στο Λος Αντζελες, το Χόνγκ Κόνγκ και τη Τζακάρτα.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Chris Hemsworth, ενώ στο καστ θα βρίσκονται επίσης οι Viola Davis, Wei Tang, Leehom Wang, Christian Borle. Η ταινία μας υπόσχεται έντονη δράση και αγωνία, ενώ πολλά πλάνα του Michael Mann θα μας θυμίσουν κάτι από τα παλιά και σίγουρα είναι μια από τις ταινίες που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα