Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα για απόπειρα διάρρηξης

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν ξημερώματα σήμερα στην επαρχία Λεμεσού, μετά που μέλη της Αστυνομίας τους εντόπισαν να περιφέρονται ύποπτα στην πόλη Λεμεσού.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας διάρρηξης καταστήματος, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας και μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.30 π.μ., σήμερα, μετά από πληροφορία για δύο ύποπτα πρόσωπα που βρίσκονταν σε σημείο της πόλης Λεμεσού, μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, μέλη της Αστυνομίας αντιλήφθηκαν

δύο πρόσωπα να βρίσκονται έξω από κατάστημα, ωστόσο οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τις έρευνες για εντοπισμό τους, μέλη της Αστυνομίας, γύρω στις 3.00π.μ., εντόπισαν νεαρό πρόσωπο να τρέχει, κρατώντας ένα λοστό.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον ύποπτο, τον οποίο συνέλαβαν στη συνέχεια για αυτόφωρο αδίκημα και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 17χρονο.

Γύρω στις 3.20π.μ., μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στην περιοχή εντόπισαν τρία άλλα πρόσωπα, ηλικίας 30, 22 και 18 χρόνων, να περιφέρονται ύποπτα στην περιοχή και τους ανέκοψαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα