Η εικόνα έχει την δική της ιστορία (pics)

Ο τρόπος που εξελίχθηκε ο χθεσινός αγώνας της Ομόνοιας κόντρα στον Ολυμπιακό και με τη νίκη να έρχεται στις καθυστερήσεις έφερε συγκινήσεις στους πράσινους .

Στην Ομόνοια αναγνωρίζουν πως δεν πέτυχαν τίποτα, παρά μόνο μια νίκη. Αυτό γιατί η βαθμολογική θέση των πρασίνων για την ώρα δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας…αλλά η χθεσινή νίκη ήρθε να επιβεβαιώσει άλλα στοιχεία.

Πως δεν έχει χαθεί ολοκληρωτικά το DNA αυτής της ομάδας. Πως στα δύσκολα μπορεί

να έχει την δική της αντίδραση. Πως δεν θέλει πλέον να χάνει βαθμούς από ένα παιχνίδι που το έχει δικό της και πως σέβεται τον κόσμο της παρά τις άσχημες εμφανίσεις.

Όλα αυτά βγήκαν χθες με το τελικό σφύριγμα στο Μακάρειο. Αρνητικά σχολιάστηκε το ότι οι παίκτες έδωσαν τις φανέλες στον κόσμο της ομάδας…ωστόσο ο Μαργκάσα τόνισε την σημασία του. «Δεν το κάναμε γιατί πετύχαμε κάτι, αλλά το κάναμε από σεβασμό στον κόσμο μας», ήταν το σχόλιο.

Όπως προαναφέραμε στην Ομόνοια αναγνωρίζουν το που βρίσκεται η ομάδα. Δεν είναι καιρός για πανηγύρια αλλά για δουλειά. Μόνο μέσα από αυτή η Ομόνοια θα δικαιούται κάτι καλύτερο στην φετινή χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα