Συνελήφθη μητέρα που επιδίωκε να περάσει ναρκωτικά στις ΚΦ

Χειροπέδες σε μητέρα η οποία επιχείρησε να περάσει ποσότητα κοκαϊνης εντός των Κεντρικών Φυλακών, για να τα παραδωσει στον κατάδικο γιό της, πέρασε η ΥΚΑΝ Λευκωσίας.

Χριστουγεννιάτικο δώρο στον γιό της επιχείρησε να μεταφέρει 47χρονη μητέρα από την Ρουμανία. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι επρόκειτο για παράνομη ουσία η οποία επιχειρήθηκε να παραδοθεί στον 26χρονο κατάδικο γιό της. Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεννόηση με τη διεύθυνση των Κ.Φ έθεσαν την 47

χρονη υπό παρακολούθηση καθώς υπήρχε υποψία ότι κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιούσε στις Κ.Φ στο παρελθόν, είχε περάσει παράνομες ουσίες τις οποίες παρέδωσε στον γιό της, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 9 χρόνων για κατοχή μεγάλης ποσότητας χαπιών έκσταση.

Κατά τον έλεγχο που γίνεται στις φυλακές ήχησε το σύστημα ανίχνευσης με αποτέλεσμα να της γίνει σωματικός έλεγχος.

Κατά τη σωματική έρευνα που της έγινε, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν στα γεννητικά της όργανα σακκουλάκια τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 8 γραμμάρια σκόνης η οποία εκτιμάται ότι είναι κοκαϊνη. Η 47χρονη τέθηκε υπό παρακολούθηση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί περαιτέρω κράτηση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα