«Συνεχίζουν οι Κύπριοι πετοσφαιριστές»

ΒΟΛΕΪ
Ο επικεφαλής του τμήματος των πρωταθλητών Φώτος Ιωάννου άνοιξε τα χαρτιά του

Ο επικεφαλής του τμήματος πετόσφαιρας της Ομόνοιας, Φώτος Ιωάννου, μίλησε χθες στο Ράδιο Πρώτο, για την 3η σερί κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τη νέα χρονιά, αλλά και για τον προγραμματισμό. «Ήταν πιο δύσκολη η φετινή κατάκτηση του τίτλου γι' αυτό και ήταν και πιο γλυκιά.

Η αποτίμηση που γίνεται μετά το τέλος του πρωταθλήματος, είναι ότι ήταν ένα αξιόλογο πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες ανέβασαν το επίπεδο, ευτυχήσαμε να φτάσουμε

στα πλέι-οφ απέναντι σ' έναν ισάξιο αντίπαλο. Φέτος το επίπεδο ήταν λίγο υψηλότερο από τα προηγούμενα χρόνια.

Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά, είναι δύσκολο να κρατηθείς στην κορυφή. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει, οι Κύπριοι πετοσφαιριστές θα συνεχίσουν και του χρόνου.

»Αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας. Πέρσι, συμμετείχαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τα έξοδα όμως είναι πολύ υψηλά. Ένα παιχνίδι εντός και εκτός έδρας, κοστίζουν 25 χιλιάδες ευρώ. Είναι ένα τεράστιο ποσό για εμάς. Δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο που υπάρχουν άλλα κίνητρα. Θα προσπαθήσουμε, θα δούμε τα οικονομικά μας δεδομένα και θα πράξουμε ανάλογα».

Για το γεγονός ότι δεν έγινε η απονομή του επάθλου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παφιακό, είπε: «Έχει γίνει μία παρεξήγηση μεταξύ ομοσπονδίας, Ομόνοιας και Παφιακού. Από αύριο (σ.σ. σήμερα) θα αρχίσουμε επαφές με την ομοσπονδία. Ίσως αυτή την εβδομάδα, δεν αποφασίσαμε για φιέστα».

Keywords
Τυχαία Θέματα