Φωτιά σε αυτοκίνητα μετά από δυστύχημα

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ 35 ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
Σε τρεις περιπτώσεις αυτοκινήτων, στα οποία ξέσπασε πυρκαγιά, ανταποκρίθηκε το περασμένο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, χθες, γύρω στις 2.22 π.μ., λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Μάμαντος, στη Λακατάμεια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμειας με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε

υπό έλεγχον περίπου 20 λεπτά αργότερα. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο εντός μεταλλικού γκαράζ. Από την πυρκαγιά ζημιές υπέστη ο χώρος της μηχανής και ο ανεμοθώρακας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Τροχαίο στα Πολεμίδια Λεμεσού
Εξάλλου, προχθές, στη 1.02 μ.μ., λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία ενεπλάκησαν προηγουμένως σε τροχαίο ατύχημα στα Πολεμίδια Λεμεσού. Οι οδηγοί εξήλθαν των οχημάτων πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς στα αυτοκίνητα, η οποία προκλήθηκε λόγω του τροχαίου ατυχήματος. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη «Λοχία Βασίλη Κρόκου» με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχον στη 1.13 μ.μ.

Όπως αναφέρεται, κατά το περασμένο 24ωρο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 35 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές, οκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα