Διαμόρφωσε το δωμάτιο σε φυτώριο

ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΕ 37ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ 2.5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΙΛΩΝ
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε χθες διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 37χρονου, από τη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 2 κιλών και 250 γραμμαρίων κάνναβης.

Σε

ειδικά διαμορφωμένο χώρο
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.20 χθες τα ξημερώματα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε διαμέρισμα 37χρονου στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε σε δωμάτιο του διαμερίσματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτώριο κάνναβης με επαγγελματικό εξοπλισμό.

Στο φυτώριο φαίνεται να είχαν καλλιεργηθεί τέσσερα φυτά κάνναβης, τα οποία ήταν φρεσκοκομμένα και ο καρπός τους ήταν τοποθετημένος σε ειδικό δίκτυ για αποξήρανση, συνολικού βάρους 2,250 κιλών. Ακόμα σε τέσσερεις γλάστρες εντοπίστηκαν φυτεμένοι το κάτω μέρος των κορμών, ενώ σε άλλα δοχεία υπήρχαν φύλλα και κλωνιά από τα φυτά κάνναβης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης. Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Υπο τετραήμερη κράτηση 24χρονος
Επιπλέον, μια άλλη υπόθεση ναρκωτικών διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού), καθώς προχθές το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα στην οικία 24χρονου, που βρίσκεται στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 229 γραμμάρια κάνναβης, δύο γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 305 ευρώ.

Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον του 24χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα