«Συνεχίζονται οι συνομιλίες με τον Ανανίτζε της Ανόρθωσης»

Τι κι αν η αγωνιστική απραξία των περασμένων μηνών δεν του επέτρεψε να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές του στην Ανόρθωση; Τι κι αν ο τραυματισμός του τον έριξε ακόμη πιο πίσω στην προσπάθεια να βοηθήσει την «Κυρία» στη μάχη για τον τίτλο;

Ο Τζάνο Ανανίτζε παραμένει ενδιαφέρων μεταγραφικός στόχος για αρκετές ομάδες, όπως αποδείχθηκε και τον Ιανουάριο, όταν Άρσεναλ Τούλα, Ροστόφ και Ντενιζλίσπορ τον… πολιόρκησαν για την υπογραφή του, την οποία όμως απέσπασε ο Τιμούρ Κετσπάγια, έστω κι αν δεν πρόσφερε τα ίδια χρήματα.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή η μη συνέχιση της

καριέρας του 27χρονου στην Ανόρθωση φαντάζει ως πιο πιθανό σενάριο από την ανανέωση της συνεργασίας (σ.σ. η συμφωνία των δύο πλευρών ήταν έως το τέλος της σεζόν), ωστόσο ο Ανανίτζε κατά τα φαινόμενα δεν χρειάζεται ν’ ανησυχεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αποκαλύπτει η τουρκική ιστοσελίδα yeniasir, η Ντενιζλίσπορ όχι απλώς δεν έχει πάψει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά ευρίσκεται και σε συνεχή επαφή μαζί του γι’ αυτόν το λόγο.

«Η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Οι “μαυροπράσινοι” αναζητούν έναν παίκτη που να αγωνίζεται ως 10άρι, ενώ συνεχίσουν τις συνομιλίες τους με τον Γεωργιανό Τζάνο Ανανίτζε, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανόρθωση», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεχίζονται, Ανανίτζε, Ανόρθωσης,synechizontai, ananitze, anorthosis