Συνάντηση Υπουργού Γεωργίας με φιλοζωικές οργανώσεις

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας των ζώων ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης παρέστη σε διεθνές συνέδριο για την ευημερία των ζώων συντροφιάς που διοργανώθηκε από τον διεθνή οργανισμό για την ευημερία των ζώων «Dogs trust Worldwide» σε συνεργασία με το Καταφύγιο αδέσποτων ζώων «Άργος, σήμερα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, στο περιθώριο του Συνεδρίου ο κ. Υπουργός παρακάθισε σε συνάντηση με εκπροσώπους των Φιλοζωικών Οργανώσεων όπου τους ανέλυσε τη πολιτική της Κυβέρνησης Ν. Αναστασιάδη για την ευημερία και προστασία των ζώων.

Ο κ. Κουγιάλης ανέλυσε τις νέες πολιτικές της Κυβέρνησης που αφορούν: την τροποποίηση των νομοθεσιών για τη προστασία και ευημερία των ζώων, την τροποποίηση της νομοθεσίας για τους σκύλους, τη δημιουργία αστυνομίας για τα ζώα τη δημιουργία ειδικής υπηρεσίας κάτω από το Υπουργείο Γεωργίας που θα ασχολείται αποκλειστικά με τη προστασία και ευημερία των ζώων και τον ενισχυμένο προϋπολογισμό για το πρόγραμμα στειρώσεων.

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη καταβάλλει κάθε προσπάθεια και θα λάβει κάθε μέτρο που θα οδηγεί σε αποτελεσματική προστασία και πραγματική ευημερία των ζώων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα