Ομόνοια: Σπουδαία εμπειρία τα φιλικά με Ολυμπιακό Πειραιώς

Χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων, έβγαλε ο προπονητής πετόσφαιρας της Ομόνοιας Γιάννης Καλμαζίδης στα δυο φιλικά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αναλυτικά

Στην Ελλάδα βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο η ομάδα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, χρονικό διάστημα στο οποίο έδωσε δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Τα δύο παιχνίδια ήταν διάρκειας πέντε και τεσσάρων σετ, αντίστοιχα

και διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Και τα δύο βρήκαν νικητή τον Ολυμπιακό Πειραιώς με 5-0 και 4-0.

Η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε 12 πετοσφαιριστές, ανάμεσά τους και δύο εκ των τριών ξένων της ομάδας, τους Μπάγκρεϊ και Σιντιμπέ, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα εν όψει συνέχειας.

Ήταν μια ευκαιρία για την ομάδα μας να προετοιμαστεί καλύτερα εν όψει της νέας χρονιάς, απέναντι σε μια πιο υψηλού επιπέδου ομάδα, με αρκετές εμπειρίες στο χώρο του Ευρωπαϊκού βόλεϊ.

Παράλληλα, τα δύο αυτά φιλικά έδωσαν μια πρώτη "γεύση" για το τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ήταν τιμή για την πετοσφαιρική μας ομάδα που τέθηκε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η παρουσία στις αθλητικές εγκαταστάσεις των "ερυθρολεύκων" ήταν μια καλή ευκαιρία για να αντλήσει τεχνογνωσία το Τμήμα Πετόσφαιρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα