Συνάντηση των 4 ηγετών του ενδιάμεσου - Τι θα συζητήσουν

Συνέχεια στη συνεργασία που έκτισαν κατά την προεκλογική περίοδο, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι τέσσερις ηγέτες των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου.

Προς αυτό τον σκοπό, οι Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Ελένη Θεχάρους και Γιώργος Περδίκης θα συναντηθούν την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, στις 9:30 το πρωί, στα γραφεία της ΕΔΕΚ.

Διαβάστε επίσης: ΔΗΚΟ: Ορίζουν ημερομηνίες συνεδρίων – Η πρόταση Τρυφωνίδη

Η συγκεκριμένη συνάντηση

θα πραγματοποιηθεί μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή στους υπολοίπους αρχηγούς των κομμάτων.

Στόχος της συνάντησης είναι ο σχεδιασμός της μελλοντικής συνεργασίας του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της Αλληλεγγύης και των Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Την εν λόγω συνάντηση, επιβεβαίωσε στο ΣΙΓΜΑ και ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η συνεργασία των τεσσάρων κομμάτων, θα έχει ως στόχο και την κατάθεση κοινών προτάσεων στη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, αυτές θα στοχεύουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία, δίνοντας το παράδειγμα των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Διαβάστε σχετικά: Απάντηση Νικόλα σε Καρογιάν περί καλπονοθείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα