Συνάντηση Σιζόπουλου- Εκπ.Οργανώσεων για το αδιέξοδο στην Παιδεία

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, την προσεχή Δεύτερα 20 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων για να παρουσιάσει τις θέσεις τις οποίες έχει ετοιμάσει για την Παιδεία.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Συνάντηση Προέδρου ΕΔΕΚ με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων στους οποίους θα παρουσιάσει τις θέσεις τις οποίες έχει ετοιμάσει στο πλαίσιο της μεσολαβητικής προσπάθειας που ανέλαβε

με στόχο τη διάρρηξη του αδιέξοδου

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, την προσεχή Δεύτερα 20 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των εκπαιδευτικών οργανώσεων στους οποίους θα παρουσιάσει τις θέσεις τις οποίες έχει ετοιμάσει στο πλαίσιο της μεσολαβητικής προσπάθειας που ανέλαβε με στόχο τη άρση του αδιέξοδου που έχει προκληθεί ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς και το Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος είναι:

Η εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης η οποία να δρομολογεί την άνευ προβλημάτων έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η δρομολόγηση διαλόγου για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που αφορούν την Παιδεία εντός χρονοδιαγράμματος, όπως είναι τα θέματα αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου.

Η έναρξη δομημένου διαλόγου για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η οποία να καλύπτει όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης με βασικό στόχο την αναβάθμιση του δημόσιου σχολείου αλλά και του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα