Συνάντηση σήμερα Ερχιουρμάν- Γιλντιρίμ στην Άγκυρα

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, το φυσικό αέριο και το νέο οικονομικό πρωτόκολλο Τουρκίας – ψευδοκράτους, καθώς και η βελτίωση των σχέσεων τους, θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης, που θα έχει σήμερα στην Άγκυρα ο λεγόμενος «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Τον κ. Ερχιουρμάν θα συνοδεύει ο λεγόμενος «ΥΠΕΞ», Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν δήλωσε ότι το ραντεβού τους με τον Τούρκο Πρωθυπουργό είχε ζητηθεί από την επομένη της ψήφου εμπιστοσύνης στη λεγόμενη «βουλή», αλλά ήταν

γεμάτο το πρόγραμμα του κ. Γιλντιρίμ.

Ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους θα έχει συνάντηση και με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό για θέματα Κύπρου, Ρετζέπ Ακντάγ.
Είμαστε αποφασισμένοι να διαχειριστούμε τις σχέσεις με την Τουρκική Δημοκρατία όχι στέλνοντας μηνύματα μέσω δηλώσεων στον Τύπο, αλλά σε ένα ακόμη πιο υγιές έδαφος μέσω απευθείας διαλόγου, έγραψε στο λογαριασμό στο facebook ο λεγόμενος «ΥΠΕΞ», Κουντρέτ Οζερσάι, μετά την ανακοίνωση της επίσκεψης.

Είχα πει, σημειώνει, ότι εργαζόμαστε για μια ημερομηνία, που θα μας βολεύει όλους και πως τα δημοσιεύματα περί δυσκολιών για την επίσκεψή μας στην Άγκυρα δεν ευσταθούν.

Δύο δημοσιεύματα, στην τ/κ εφημερίδα Χαβαντίς και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν, έκαναν λόγο για αίτημα του λεγόμενου «πρωθυπουργού» Ερχιουρμάν για συνάντηση με τον Τούρκο Πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ που εκκρεμούσε και γι’ αυτό ο λεγόμενος «ΥΠΕΞ», Κουντρέτ Οζερσάι, δεν συναντήθηκε με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα