Mε ''ασπίδα'' την πεντάρα στους "8" η Λίβερπουλ (video)

Λίβερπουλ και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Anfield", με τους "κόκκινους" να προκρίνονται στα προημιτελικά του Champions League μετά από 9 χρόνια, καθώς είχαν νικήσει 5-0 στην Πορτογαλία (video) (Δείτε το live)

Η Λίβερπουλ δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει πολύ και αυτό έκανε στο "Anfield", αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ με την Πόρτο και πήρε την πρόκριση για τους "8" του Champions League

μετά από 9 χρόνια, καθώς είχε νικήσει 5-0 στην Πορτογαλία.

Ο Σαντιό Μανέ είχε τις δύο πρώτες μεγάλες ευκαιρίες του ματς, καθώς στο 18' αστόχησε με κοντινή προβολή στο 18' από γύρισμα του Ρομπέρτο Φιρμίνο από δεξιά, ενώ στο 31' είχε δοκάρι σε δεξί διαγώνιο σουτ, έπειτα από σέντρα του Αλμπέρτο Μορένο.

Η κεφαλιά του Ντέγιαν Λόβρεν στο 35' δεν ανησύχησε τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως δεν ήταν αυτός που στο πρώτο ματς είχε δεχτεί τα πέντε γκολ, αλλά ο Ζοζέ Σα.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Τζο Γκόμεθ, Ματίπ, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Χέντερσον, Εμρέ Τζαν (80' Κλάβαν), Μίλνερ, Μανέ (74' Σαλάχ), Λαλάνα, Φιρμίνο (62' Ινγκς).

ΠΟΡΤΟ: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Φελίπε, Ντιέγκο Ρέγες, Ντιόγκο Νταλό, Αντρέ Αντρέ (62' Σέρζιο Ολιβέιρα), Όλιβερ Τόρες, Μπρούνο Κόστα, Χεσούς Κορόνα, Γουάρις (68' Ρικάρντο Περέιρα), Αμπουμπακάρ (80' Γκονσάλο Πασιένσια).

Keywords
Τυχαία Θέματα