Συνάντηση με Ντόσα και νέες εξετάσεις

Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι ο Ντόσα Τζούνιορ είναι πανέτοιμος να βοηθήσει στα μέγιστα την ΑΕΛ, ο ποδοσφαιριστής νιώθει ξανά ενοχλήσεις και ο τραυματισμός του παραμένει άλυτο μυστήριο.

Ο διεθνής μας δεν αγωνίστηκε ούτε στο φιλικό με την Αρμενία και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ περιμένει να δει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Βέβαια ο Πορτογάλος

τεχνικός δεν ανησυχεί αφού πάντα κρίνονται αυτοί που παίζουν και όχι αυτοί που μένουν εκτός. Το παράξενο με το Ντόσα είναι ότι το πρόβλημα τραυματισμού του δεν είναι αυτό που είχε τις προάλλες. Ο Κυπροποιημένος αμυντικός όπως δείχνουν τα πράγματα, θα καθυστερήσει να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Εντός της ημέρας, η ΑΕΛ θα συναντηθεί με το ιατρικό τιμ, ακολούθως θα έχει μία συνομιλία με τους γιατρούς της Εθνικής και μετά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Τζούνιορ θα περάσει από νέες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα συγκριθούν με αυτά της Εθνικής και ακολούθως θα παρθεί η απόφαση για το τι θεραπεία θα πρέπει να ακολουθήσει ο υψηλώσομος κεντρικός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα