Συνεταιρισμός FZ Audit F. Zempylas Associates - Όμιλου Flexi

Ανακοινώνεται με χαρά ο επικείμενος συνεταιρισμός που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2017 μεταξύ των Εγγεγραμμένων Ελεγκτών - Εγκεκριμένων Λογιστών, FZ Audit Ltd, F.Zempylas Associates Ltd, του Ομίλου εταιρειών Flexi και της νεοσυσταθείσας εταιρείας Inspirante Professional Training κάτω από την ομπρέλα του καινούργιου συνεταιρισμού

Zempylas, Vrahimis &Co (“ZV”)

Mε περισσότερα από 30 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων ο ZV έχει στόχο να γίνει ένας από τους σημαντικότερους παροχείς επαγγελματικών

υπηρεσιών στην Ευρώπη και στην Ασία.

“Μεγάλα πράγματα στην επιχείρηση δεν γίνονται ποτέ από ένα άτομο, γίνονται από μια ομάδα ανθρώπων”

είναι το μότο του Steve Jobs, το οποίο ακολουθεί ο Συνεταιρισμός.

Η συλλογική τους εμπειρία καλύπτει τους τομείς των Εταιρικών Υπηρεσιών, Λογιστικών Υπηρεσιών, Φορολογικών και Χρηματοπιστωτικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Διαχείρισης Κεφαλαίων, Υπηρεσιών Ελέγχου, Υπηρεσιών Εταιρικής Διακυβέρνησης, Υπηρεσιών Αφερεγγυότητας και Υπηρεσιών Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Τα τελευταία 30 χρόνια, κατάφεραν να παρέχουν απρόσκοπτα όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες σε πολυεθνικούς οργανισμούς διεθνούς κύρους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εταιρική τους φήμη να είναι ο καθρέφτης των εξαιρετικών τους επιδόσεων και ο θεμέλιος λίθος του καινούριου συνεταιρισμού.

“Σήμερα γιορτάζουμε ένα ορόσημο, καθώς προσυπογράφουμε επισήμως την ένωση δύο κορυφαίων καταπιστευματικών και συμβουλευτικών εταιρειών σε ένα ισχυρό συνεταιρισμό”, δήλωσε ο Ιωσήφ Βραχίμης, Πρόεδρος του Ομίλου Flexi. "Κάτω από την ομπρέλα ΖV, θα αξιοποιήσουμε τη συλλογική μας εμπειρία για να επιταχύνουμε στρατηγικά την ανάπτυξη μας, να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ".

“Αυτός ο συνεταιρισμός θα προσφέρει νέες ευκαιρίες στο προσωπικό μας ως αποτέλεσμα της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων μας σε συναφείς επαγγελματικούς τομείς. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην μεταλαμπάδευση γνώσεων και είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσφέρουμε στους συμβούλους μας τις καλύτερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής κατάρτισης. Η ένωση αυτή θα οδηγήσει αναμφισβήτητα σε νέες αξιόλογες, για τους συνεργάτες μας, ευκαιρίες ”, δήλωσε ο Φρίξος Ζεμπύλας, ιδρυτής των εταιρειών FZ Audit Ltd και F. Zempylas Associates Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα