Συνάντηση αντιπροσωπείας ΔΗΣΥ με ιδρυτές Foody

Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα με τους ιδρυτές της εταιρείας Foody και τον Επικεφαλής Επιστήμονα, Νικόλα Μαστρογιαννόπουλο στο Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Σε δηλώσεις μετά την συνάντηση η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΔΗΣΥ, Σταυριάνα Κοφτερός είπε ότι «είναι αυτή την Κύπρο που πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε, έχοντας συναίνεση για να περνάνε οι μεταρρυθμίσεις στη Βουλή

ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το Ταμείο Ανάκαμψης και τα οφέλη αυτού να τα δούμε ως Κύπριοι πολίτες». Χαρακτήρισε δε την εταιρεία, ως λαμπρό παράδειγμα της Κύπρου του αύριο.

Ο κ. Μαστρογιαννόπουλος μιλώντας για τους ιδρυτές της Foody είπε ότι είναι «παραδείγματα του τι προσπαθούμε και σαν κυβέρνηση να ενσωματώσουμε είναι να την ανάπτυξη της έρευνας, της καινοτομίας, της τεχνολογίας, με την επιχειρηματικότητα ούτως ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της χώρας και από την παραγωγή γνώσης και έρευνας να έχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία γενικότερα και τον πολίτη».

Διαβάστε επίσης 

Δημητρίου για ανασχηματισμό: Zητούμενο η συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα