Συμβόλαιο ρεκόρ ετοιμάζεται να υπογράψει ο Vettel

Η Ferrarri προσφέρει συμβόλαιο ρεκόρ στον Sebastian Vettel προκειμένου να κρατήσει για πάντα τον Γερμανό πιλότο στο δυναμικό της Scuderia. Δείτε το ποσό που του δίνει.

Έχοντας ήδη κατακτήσει τέσσερα συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα με την Red Bull, ο Sebastian Vettel έχει απελευθερωθεί από το άγχος που έχουν

οι πιλότοι που κάνουν πρωταθλητισμό. Πλέον, ο 28χρονος Γερμανός έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο, να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής (και) με τη Ferrari. Ο Vettel εντάχθηκε στο δυναμικό της Scuderia το 2015 παίρνοντας τη θέση του Fernando Alonso που όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να κάνει και αυτός το όνειρό του πραγματικότητα (να πάρει τον τίτλο με την ιταλική ομάδα).

Ο Vettel εντάχθηκε στο δυναμικό της Scuderia το 2015 παίρνοντας τη θέση του Fernando Alonso που όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να κάνει και αυτός το όνειρό του πραγματικότητα (να πάρει τον τίτλο με την ιταλική ομάδα).

Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στα τέλη του 2017 ωστόσο οι ιθύνοντες της Ferrari έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του ώστε να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι και το 2020, σύμφωνα με το γερμανικό Auto Bild.

"Δεν θέλω απλά να στεφθώ για άλλη μια φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Θέλω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα με τη Ferrari», λέει ο Vettel, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Το αν θα τα καταφέρουμε, κανείς δεν το γνωρίζει, αλλά το ταξίδι είναι η ανταμοιβή".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που προτείνει η Ferrari στον Vettel θα του αποφέρει συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γερμανός θα έχει status Νο1 πιλότου της Ferrari και θα έχει λόγο στην επιλογή του οδηγού που θα τον πλαισιώσει (team-mate).

Keywords
Τυχαία Θέματα