«Δεν ξυρίζω το μούσι, θα με σκοτώσουν»

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται τις τελευταίες εβδομάδες με νέο λουκ και δηλώνει ότι οι συμπαίκτες του στην Αργεντινή θα τον... σκοτώσουν αν το αλλάξει.

Άφησε μούσι και δεν τον αναγνωρίζουμε. Τον είδαμε για πρώτη φορά με γένια αρκετών ημερών κατά την προσέλευσή του στο δικαστήριο ώστε να απολογηθεί για την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ίσως το έκανε για να δείξει... θλίψη. Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά ο Μέσι επιμένει να μην ξυρίζεται και φαίνεται πως υπάρχει λόγος σοβαρός γι' αυτό. «Δεν

προβλέπεται ξύρισμα άμεσα. Θα με σκοτώσουν οι υπόλοιποι. Εδώ που φτάσαμε πια είναι κάτι σαν γούρι. Ίσως να είναι αυτό που θα μας βοηθήσει να σπάσουμε την κακοτυχία και να φτάσουμε επιτέλους στην κατάκτηση ενός τίτλου» είπε χαρακτηριστικά ο Μέσι ξεκαθαρίζοντας ότι θα πιάσει στα χέρια του ξυραφάκι μετά το τέλος του Κόπα Αμέρικα, το οποίο ελπίζει να κατακτήσει.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει να πάρει τίτλο από το μακρινό 1993 όταν πανηγύρισε το Κόπα Αμέρικα. Στη φετινή διοργάνωση μετά και τους αποκλεισμούς της Βραζιλίας και της Ουρουγουάης νωρίς νωρίς, φαίνεται πια πως ανοίγει ο δρόμος για τον άσο της Μπαρτσελόνα και τους συμπαίκτες του να φτάσουν επιτέλους στον πολυπόθητο στόχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα