«Τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσει η ομάδα ψηλά» (vid)

Στην κάμερα της ΑΕΚ, μίλησε από την Πολωνία ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηλίας Χαραλάμπους.

αναλυτικά:

Για την τρίτη κατά σειρά σεζόν με την φανέλα της ομάδας μας προετοιμάζεται ο Ηλίας Χαραλάμπους, που παίρνει σειρά στις συνεντεύξεις από το «Hotel Mistral Sport».

Ο έμπειρος διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και την σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας σεζόν, για τα νέα

πρόσωπα και την προσαρμογή τους, τον πρώτο χρονικά στόχο, αυτό της Ευρώπης, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και φεύγουν με γοργούς ρυθμούς τα εισιτήρια διαρκείας.

Οι δηλώσεις του :

Η πρώτη τοποθέτηση του: «Η προετοιμασία κυλά πολύ καλά. Ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε για να ετοιμαστούμε για μια δύσκολη χρονιά που μας περιμένει. Όλα πάνε καλά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται καλά στην προετοιμασία και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο καλά και όσο πιο έτοιμοι γίνεται, για το πρώτο Ευρωπαϊκό μας παιχνίδι».

Για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα: «Ο Χαραλαμπίδης και ο Ιωάννου αγωνίζονταν στον Κυπριακό πρωτάθλημα. Γνωρίζουν την νοοτροπία του πρωταθλήματος. Έχουν ενσωματωθεί γρήγορα στην ομάδα. Προσπαθήσαμε και εμείς οι πιο έμπειροι να τους βοηθήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και νομίζω ότι τα παιδιά έχουν ενσωματωθεί αρκετά καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι σκληρή δουλειά και αυτό θα φανεί στη συνέχεια».

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι: «αυτό που λέμε κάθε φορά είναι πως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτο είναι το Ευρωπαϊκό. Θα προσπαθήσουμε, να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτός είναι ο τρόπος για να προχωρήσει η ομάδα».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Τα εισιτήρια διαρκείας κινούνται σε γοργούς ρυθμούς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Αλλά και ο κόσμος θέλει να βλέπει αποτελέσματα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να φτάσουμε την ΑΕΚ, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα