Συμφωνία για αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Δήμου Δερύνειας

Με στόχο την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς του Δήμου Δερύνειας υπογράφηκε χθες συμφωνία μεταξύ του Δήμου και του Γραφείου Δημήτρης Μιχαήλ &Συνεργάτες ΕΠΕ, για την παροχή υπηρεσιών συμβούλων μελετητών για την εκπόνηση μελέτης και επίβλεψης της δημιουργίας Λαϊκής Αγοράς στη Δερύνεια.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η λαϊκή αγορά «λειτουργεί από τον Ιούνιο 2013 κάθε Σάββατο από τις 7:00 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, προσελκύοντας παραγωγούς από όλη την Κύπρο

και αρκετούς καταναλωτές, λόγω των πολύ προσιτών τιμών, της εξαιρετικής ποιότητας και της φρεσκάδας των προϊόντων που διατίθενται απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή».

Προστίθεται ότι «ο αριθμός των ντόπιων και ξένων καταναλωτών συνεχώς αυξάνεται καθιστώντας τη Λαϊκή Αγορά σημείο αναφοράς, συναναστροφής και κοινωνικοποίησης».

Ο Δήμαρχος Αντρος Καραγιάννης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Δήμου «εργάζονται ασταμάτητα για την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς στη βάση της σχετικής Νομοθεσίας. Στόχος είναι η αναβάθμισή της αγοράς με τη δημιουργία στεγάστρου, καφετέριας, χώρων ψυχαγωγίας, χώρων στάθμευσης και χώρων υγιεινής».

Ο Δήμος Δερύνειας καταλήγει η ανακοίνωση «προωθεί το έργο για χρηματοδότηση μέσω των Ταμείων Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020».

Πηγή: KYΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα