Σύγκρουση ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ με υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς

Σύγκρουση ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ με υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς.

Ο Εκπρόσωπος Τύπους του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης, κάνει λόγο για καιροσκοπισμό στη στάση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ σε σχέση με συμπεριφορές βουλευτών του κόμματος.

Πληρωμένη απάντηση από ΔΗΣΥ. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πρόδρομος Προδρόμου αναφέρει ότι είναι ευχάριστο που το ΑΚΕΛ, έχοντας λύσει όλα τα εσωτερικά του προβλήματα, καταλήγοντας και

στις ορθές... «ετυμηγορίες» για το «σκάνδαλο Δρομολαξιάς» προβαίνει σε υποδείξεις.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ Γιώργου Λουκαΐδη

Αφήνουμε τους πολίτες να απαντήσουν στο ερώτημα αν η στάση της ηγεσίας του Συναγερμού χαρακτηρίζεται από αρχές ή από καιροσκοπισμό

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλώντας σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, προέβηκε σε δύο σοβαρές παραδοχές, στην προσπάθειά του να αποκρύψει χαρακτηριστικά γνωρίσματα της ηγεσίας και της κυβέρνησης του Συναγερμού, όπως είναι ο αυταρχισμός και η αλαζονεία.

Η πρώτη δημόσια παραδοχή είναι ότι ο ΔΗΣΥ θα έπρεπε όντως να επιβάλει πειθαρχικές ποινές σε βάρος των παρανομούντων βουλευτών του αλλά δεν το έπραξε.

Η δεύτερη παραδοχή, ανεξαρτήτως του βαθμού ειλικρίνειας που ενέχει, είναι ότι ο Συναγερμός ανέχεται και θα συνεχίσει να ανέχεται παρανομίες των βουλευτών του, ώστε να μην απωλέσει την οριακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία που διαθέτει με το ΔΗΚΟ για την επιβολή τιμωρητικών, αντιλαϊκών μέτρων.

Αφήνουμε την ηγεσία του Συναγερμού στην κρίση των πολιτών. Όπως αφήνουμε τους πολίτες να απαντήσουν στο ερώτημα αν η στάση της ηγεσίας του Συναγερμού χαρακτηρίζεται από αρχές ή από καιροσκοπισμό.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΔΗΣΥ Πρόδρομου Προδρόμου

Είναι ευχάριστο που το ΑΚΕΛ, έχοντας λύσει όλα τα εσωτερικά του προβλήματα, καταλήγοντας και στις ορθές... «ετυμηγορίες» για το «σκάνδαλο Δρομολαξιάς», όχι μόνο συνεχίζει σταθερά να έχει ως κεντρική κατεύθυνση να υπερασπίζεται την πορεία ολέθρου για την Κύπρο, που ήταν η διακυβέρνηση Χριστόφια, χωρίς την παραμικρή απολογία στον κυπριακό λαό, αλλά μπορεί να προβαίνει και σε συστάσεις προς άλλα κόμματα.

Θα εξετάσουμε τις συστάσεις που νομίζει ότι είναι σε θέση να απευθύνει τώρα σε άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα