Σύμπραξη Cybarco και Cebarco για το Trilogy

Η κατασκευή του Trilogy Limassol Seafront, του πιο πρόσφατου έργου μεγάλης κλίμακας που αναπτύσσεται επί του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, έχει ξεκινήσει. Ο εργολάβος είναι μια Κοινοπραξία της Cybarco Limited, εργοληπτικής εταιρείας του Ομίλου Λανίτη, και της Cebarco, κορυφαίας κατασκευαστικής και μηχανολογικής εταιρείας με βάση το Μπαχρέιν, με μεγάλα έργα-ορόσημα στο χαρτοφυλάκιό της, όπως το Bahrain City

Centre και τις πίστες F1 του Άμπου Ντάμπι και του Μπαχρέιν.

Ο Project Manager του Trilogy, κ. Νίκος Παπανδρέου, αναφέρθηκε στην πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών που ξεκίνησαν λίγο μετά την πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το έργο: «Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο για τα προκατασκευαστικά έργα με τον κύριο εργολάβο μας. Πρόκειται για μια κοινοπραξία μεταξύ μιας από τις μεγαλύτερες εργοληπτικές εταιρείες στην Κύπρο και ενός διεθνούς εργολάβου, συνδυάζοντας την τοπική εμπειρογνωμοσύνη και την τεχνογνωσία σε κτίρια μεγάλου ύψους. Οι εργασίες αυτές περιλαμβάνουν κατασκευή του προσωρινού διαφραγματικού τοίχου, που θα μας επιτρέψει να αρχίσουμε την αποστράγγιση και την εκσκαφή των υπόγειων χώρων. Εκτελούμε όλες τις απαραίτητες δοκιμές με τους συμβούλους μας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ώστε να παραδώσουμε το έργο σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα».

Το Trilogy Limassol Seafront αποτελεί το νέο έργο - ορόσημο της Cybarco, μιας εταιρείας που έχει καταγράψει επιτυχημένη πορεία άνω των 70 χρόνων, με χαρακτηριστικά την έγκαιρη ολοκλήρωση και την επίτευξη ρεκόρ πωλήσεων πολυτελών αναπτύξεων σε προνομιακές τοποθεσίες, κατασκευασμένων με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Το έργο φέρει επίσης την υπογραφή διεθνώς αναγνωρισμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και επαγγελματιών ανάπτυξης γης και αποτελείται από τρεις εντυπωσιακούς πύργους στο κέντρο της πόλης, με πολυτελείς εγκαταστάσεις για τους ενοίκους αλλά και μια δημόσια πλατεία γεμάτη ζωντάνια.

Έχουν ήδη γίνει κρατήσεις πέραν των €30 εκατομμυρίων για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy στο West Tower με θέα τη θάλασσα – με προγραμματισμένο έτος παράδοσης το 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, επικοινωνήστε στο 8000 50 30 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα trilogylimassol.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα