"Στο Τσίρειο για να παίξουμε τα ρέστα μας"

Αγώνα δίχως αύριο, χαρακτήρισε τον «τελικό» με τον Άρη ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού Πάρης Φωκαΐδης, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο.
Αφού αναφέρθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση και τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του στο 2ο ημίχρονο για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος, ο κ. Φωκαΐδης τόνισε:

«Βλέπουμε τον αγώνα με τον Άρη που είναι δίχως αύριο και που θα παίξουμε τα ρέστα μας. Είχαμε αρκετά καλές εμφανίσεις τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αλλά δεν είχαμε το βαθμολογικό όφελος.

Προχωράμε με υπομονή και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις. Ο κόσμος περνάει μια απογοήτευση. Τους καλούμε να σκεφτούν και να λυπηθούν τους κόπους των ποδοσφαιριστών. Να αφήσουν πίσω τις αρνητικές εμφανίσεις και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον αγώνα με τον Άρη».

Για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τη Σαλαμίνα
«Στον Ολυμπιακό μετράμε 4 συνεχόμενες ήττες. Θέλουμε μια νίκη για να ανεβάσουμε την ψυχολογία. Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό και θα κατεβούμε με όλους τους παίχτες για να το διεκδικήσουμε. Θα είναι πρόβα τζενεράλε για τον σημαντικό αγώνα με τον Άρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα