Στρόβολος: Το διπλό φονικό σε αριθμούς

Ενώπιον Κακουργιοδικείου οδηγούνται οι κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό του Στροβόλου που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στην οδό Ζαλόγγου 7.

Την ερχόμενη Παρασκευή, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης Σάρας Σιαμς για τροποποιήσεις στο κατηγορητήριο.

Σήμερα, Τετάρτη, εξάλλου, απάντηση στα όσα ανέφερε την περασμένη Δευτέρα ο δικηγόρος Σωτήρης Αργυρού, έδωσε η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Πωλίνα Ευθυβούλου.

Ουσιαστικά, η Κατηγορούσα Αρχή απέρριψε τα όσα ισχυρίστηκε ο συνήγορος της κατηγορούμενης,

περί αλλαγής κατηγορητηρίου ως «ελαττωματικού».

Οι αριθμοί:

- 111 μάρτυρες. 70 από αυτούς είναι παραδεκτοί.

- Δεκάδες τεκμήρια.

- 4 κατηγορούμενοι.

- 7 κατηγορίες (φόνου εκ προμελέτης, ληστείας, νυχτερινής διάρρηξης και κλοπής, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και κατοχή επιθετικών οργάνων).

Να σημειωθεί ότι το καθολικό αίτημα για αλλαγή της αίθουσας όπου διεξάγεται η διαδικασία, δεν έγινε ουσιαστικά δεκτό. Ωστόσο, υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στην υφιστάμενη αίθουσα, οι οποίες εξυπηρέτησαν τόσο τους δικηγόρος όσο και τον κόσμο που παρακολουθεί τη διαδικασία, αλλά και τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν τους 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα