«Καρφί» Μοσκοβισί για Μητσοτάκη με «φόντο» τη μη μείωση των συντάξεων

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει (για ακόμη μια φορά) ο ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί όσον αφορά την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και την κακόβουλη κριτική που ακούγεται επί μήνες από συγκεκριμένα «γαλάζια» στόματα.

Ειδικότερα, ο κ. Μοσκοβισί σε συνέντευξή του σημείωσε εκ νέου ότι η μη μείωση των συντάξεων είναι πλέον δεδομένη και ότι ο δημοσιονομικός χώρος της Ελλάδας επιτρέπει την πλήρη κατάργηση του μέτρου και όχι απλά

την αναβολή του.

Εξάλλου, τόσο ο ευρωπαίος Επίτροπος όσο και υψηλόβαθμα στελέχη της Κομισιόν έχουν εκφράσει πολλάκις τη βούλησή τους να αποφευχθεί η μείωση των συντάξεων, άποψη που δεν «ταιριάζει» στο αντικυβερνητικό αφήγημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ποτέ δεν κατανόησα αυτούς που άσκησαν κριτική στη βούληση της Κομισιόν και στη δική μου προσωπική θέση να τις αποφύγουμε», είναι η ευθεία «σπόντα» που εξαπέλυσε ο Πιέρ Μοσκοβισί, με αποδέκτη τόσο τη ΝΔ όσο και τον επικεφαλής της.

Ο ευρωπαίος επίτροπος μπορεί να μην κατονομάζει ευθέως κάποιο πρόσωπο, αλλά το μήνυμα που στέλνει είναι ξεκάθαρο.

Εξάλλου, ακολουθεί πάγια τακτική του κ. Μοσκοβισί να «μαλώνει» το κόμμα της Πειραιώς και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν αρνούνται πεισματικά να δεχτούν την πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα