Στραβοπάτησε η Ίντερ

Ίντερ και Κάλιαρι έφυγαν από το παιχνίδι με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Ράτζα Ναϊνγκολάν διαμόρφωσαν το τελικό 1-1.

Το αγαπημένο αποτέλεσμα έχει γίνει για την Ίντερ η ισοπαλία τις τελευταίες αγωνιστικές. Οι «νερατζούρι» έμειναν στο 1-1 στο Τζιουζέπε Μεάτσα με την Κάλιαρι, και με τις τρεις σερί ισοπαλίες δίνουν την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ανοίξει περισσότερο τη διαφορά της, αν περάσει από το Σαν Πάολο.

Μπορεί η Κάλιαρι στο πρώτο μέρος του αγώνα να ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας (63%-37%), όμως η Ίντερ πήγε

στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στο 9ο λεπτό οι Σαρδηνοί δεν κατάφεραν με τον Σιμεόνε να μπουν μπροστά, ενώ στο 13ο λεπτό ακυρώθηκε ένα γκολ του Μπαρέλα, αφού ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του.

Οι «νερατζούρι» έφτασαν κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 19ο λεπτό με τον Σένσι και στο 23ο με τον Μαρτίνες. Τελικά ο Αργεντινός έπειτα από ασίστ του Άσλεϊ Γιάνγκ κατάφερε να γράψει το 1-0 στο 29'. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Λαουτάρο έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αφού ο Χαντάνοβιτς προστάτευσε με επιτυχία την εστία του.

Στην επανάληψη η Ίντερ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ. Στο 58' ο Σένσι είχε τη στιγμή του και δύο λεπτά αργότερα με τους «νερατζούρι» να φτάνουν κοντά στο 2-0. Στο 70ο λεπτό ο γκολκίπερ της Κάλιαρι λίγο έλειψε να κάνει ένα μοιραίο λάθος, όμως το διόρθωσε πριν ο Λαουτάρο το εκμεταλλευτεί.

Εφόσον η Ίντερ δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της, ο Ράτζα Ναϊνγκολάν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έπειτα από ασίστ του Ζοάο Πέδρο στο 78ο λεπτό. Οι «νερατζούρι» δεν είχαν τη δυνατότητα να αντιδράσουν, ενώ τελείωσαν και το παιχνίδι με δέκα, αφού ο Λαουτάρο Μαρτίνες είδε στις καθυστερήσεις την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα