Εξετάζεται ο Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ!

Οι τραυματισμοί στην περιφέρεια φέρνουν στο προσκήνιο έναν παλιό γνώριμο για την ΑΕΚ, αφού υπάρχουν σκέψεις επιστροφής του Μάνι Χάρις!

Η αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ Ρος και οι τραυματισμοί στη συνέχεια των Νίκου Γκίκα - Κιθ Λάνγκφορντ δημιούργησαν ανάγκη άμεσης ενίσχυσης στην περιφέρεια της ΑΕΚ, ενόψει Κυπέλλου και κρίσιμων αναμετρήσεων
στο Basketball Champions League.

Έτσι, οι άνθρωποι της «Ένωσης» αποφάσισαν την προσθήκη παίκτη και, όπως αναφέρει η Livesport, ο εκλεκτός ίσως είναι ο Μάνι Χάρις!

Ο Αμερικανός άσος ήταν καταπληκτικός στο προηγούμενο πέρασμα από τον σύλλογο, αφού ήταν ο MVP στον δρόμο για την κατάκτηση του Basketball Champions League (2018) και φυσικά αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας, κυρίως λόγω της ικανότητάς του να... φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια.

Για την ώρα, το όνομα του Χάρις έχει πέσει στο τραπέζι του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι θετικός σε ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ. Αυτή την στιγμή, ο 30χρονος σκόρερ αγωνίζεται στην Κίνα με τους Shandong Heroes, ενώ την τελευταία διετία πέρασε από Ρίτας και Μπαχτσεσεχίρ, ενώ συμμετείχε πέρσι και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα