Στους δρόμους οι Αστυνομικοί ενόψει τριημέρου

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού (26 - 28 Μαΐου 2018) στους αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες που οδηγούν στα παράλια και τα ορεινά θέρετρα, η Αστυνομία θα λάβει επιπρόσθετα μέτρα για την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, την απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και για τη διευκόλυνση του κοινού στις διακινήσεις του.

Τα μέτρα αυτά θα περιλαμβάνουν μηχανοκίνητες περιπολίες, καθώς και ρύθμιση και έλεγχο της τροχαίας

κίνησης, με ιδιαίτερη έμφαση στις παραβάσεις που αφορούν την υπερβολική ταχύτητα, το επικίνδυνο προσπέρασμα και την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, παραβάσεις που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, 28/5/18, ημέρα του Κατακλυσμού, θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα πρόληψης κατά την επιστροφή του κοινού από τις παραλιακές πόλεις προς την πρωτεύουσα.

H Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, για να αποφευχθούν τροχαία δυστυχήματα και αχρείαστη ταλαιπωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα