Στους «8» του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Ακπόμ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούμπα Άκπομ που μπήκε αλλαγή στο 77ο λεπτό και πέτυχε δύο γκολ πριν... αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 3-1 της ΑΕΛ στην Τούμπα και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Έστω και με αγχωτικό τρόπο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να υποτάξει την ΑΕΛ

με 3-1 στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα και σε συνδυασμό με το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στο Αλκαζάρ να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι ασπρόμαυροι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Γκοτζαμανίδη (23') όμως στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Όγκμποε στο 60' που έφερε την απόλυτη ισορροπία στο ζευγάρι και λίγο έλειψε να κάνει και την ανατροπή με τον ίδιο παίκτη.

Το ματς ακροβατούσε σε τεντωμένο σχοινί για αρκετή ώρα, μέχρι να αναλάβει δράση στο φινάλε ο Άκπομ, με τον Άγγλο φορ να μπαίνει αλλαγή στο 77' και να αποδεικνύεται ο παίκτης-καταλύτης, γράφοντας το 2-1 στο 82' με κεφαλιά και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυπέλλου, ΠΑΟΚ, Ακπόμ,kypellou, paok, akpom