"Στοπ" για Μπαρτσελόνα στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο"

Στο νέο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης σταμάτησε το νικηφόρο σερί των 7 αγώνων για τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τους «ροχιμπλάνκος» αφού ο Σουάρες κατάφερε στο τέλος να «μηδενίσει» το προβάδισμα που είχαν οι γηπεδούχοι με τον Σαούλ από το πρώτο εικοσάλεπτο.


Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες στο "Metropolitano" με 1-1, ο Σιμεόνε έβαλε τέλος στο απόλυτο του Βαλβέρδε,

αλλά όχι και στο αήττητο, χάρη σε γκολ του Σουάρες στο 82'

Στο πρώτο μεγάλο ματς του "Estadio Metropolitano" για το ισπανικό πρωτάθλημα, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε υποχρέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη του απώλεια ως προπονητής της "Μπάρτσα". Δεν κατάφερε έτσι να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Τάτα Μαρτίνο απ'τη σεζόν 2013-14, όταν είχε ξεκινήσει με 8 νίκες το πρωτάθλημα (έμεινε στο "7 στα 7" ο Βαλβέρδε).

Με φόρα απ'το χατ-τρικ στο Εκουαδόρ, ο Λιονέλ Μέσι έχασε ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, ο Γκριεζμάν απέιλησε δύο φορές εν συνεχεία και στο 21' ο Σαούλ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ.

Ο Μέσι στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρ σε εκτέλεση φάουλ, ο Γιαν Όμπλακ σταμάτησε τον Λουίς Σουάρες στο 80', αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 82'.

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο έκανε την σέντρα από αριστερά και ο ο Λουίς Σουάρες με εξαιρετική "καρφωτή" κεφαλιά έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα του Σλοβένου τερματοφύλακα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν, Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (83' Τόρες), Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (73' Πάρτεϊ), Κορέα (59' Γκαϊτάν), Γκριεζμάν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέδο (61' Σέρτζι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (79' Παουλίνιο), Αντρέ Γκόμες, Ινιέστα (61' Ντεουλοφέου), Μέσι, Λουίς Σουάρες.



Στην χειρότερη κατάσταση από τότε που ανέλαβε ο Ζινεντίν Ζιντάν, βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Επιβεβαιώθηκε και σήμερα, αφού χρειάστηκε ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 85΄ για να νικήσει 2-1 εκτός έδρας την Χετάφε και να μειώσει -προσωρινά- στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Εσπανιόλ-Λεβάντε 0-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλη 1-0

(43΄ Βέσγκα)

Χετάφε-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

(56΄ Μολίνα - 39΄ Μπενζεμά, 85΄ Ρονάλντο)

Αλαβές-Σοσιεδάδ 0-2

(77΄ Ογιαρθάμπαλ, 81΄ Ελουστόντο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-1

(21΄ Σαούλ - 82΄ Σουάρες)

Εϊμπάρ-Λα Κορούνια 15/10

Χιρόνα-Βιγιαρεάλ 15/10

Μάλαγα-Λεγανές 15/10

Μπέτις-Βαλένθια 15/10

Λας Πάλμας-Θέλτα 16/10

Keywords
Τυχαία Θέματα