Στον τελικό του Wimbledon ο Νόλε με τον Νίκ

Ο... άχαστος Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Καμ Νόρι στα τέσσερα σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon, όπου τον περιμένει ο Νικ Κύργιος. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: Βίκυ Γεωργάτου.

Μετά από ένα κακό ξεκίνημα, ο 35χρονος Σέρβος έβαλε το πόδι στο γκάζι, πήρε την νίκη σε βάρος του 26χρονου Βρετανού (Νο.12) μέσα στο «σπίτι»

του με 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 και συνεχίζει την πορεία προς τον 21ο Grand Slam τίτλο του. Eίναι, μάλιστα, ο 32ος major τελικός του και πλέον είναι στην κορυφή της λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Ρότζερ Φέντερερ.

Εκτός των άλλων, μετράει 27 διαδοχικές νίκες στο Wimbledon (με τρεις σερί τίτλους) και κυνηγάει τον έβδομο τίτλο του στο All England Club (6-1 σε τελικούς). Με την όγδοη παρουσία σε τελικό, πέρασε μόνος στην δεύτερη θέση και έχει μπροστά του μόνο τον Φέντερερ (12).

Κόντρα στον Κύργιο είναι σίγουρα το φαβορί για την νίκη, όμως σημειώστε ότι ο Νικ έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Νόλε, χωρίς να έχει χάσει σετ!

«Ένα είναι σίγουρο, θα υπάρχει βροχή συναισθημάτων», είπε ο Τζόκοβιτς στην on court συνέντευξή του και ξέρει πολύ καλά τι λέει! Και ο ίδιος, άλλωστε, είχε σήμερα μια μίνι... διαμάχη με φίλαθλο στα τελευταία γκέιμ και όταν έκλεισε τον αγώνα... του έστειλε φιλιά (και αποδοκιμάστηκε). Είναι και οι δύο εκρηκτικοί τενίστες, αυτό είναι βέβαιο...

Πηγή: SDNA.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα