Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΕΒΚΑΦ Ιμπραχίμ Μπεντέρ

Προβλήματα υγείας που τον έστειλαν σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη είχε ο πρόεδρος του ΕΒΚΑΦ, Ιμπραχίμ Μπεντέρ λόγω της πίεσης που υπέστη από την “κυβέρνηση” και το στρατό, σχετικά με την παραχώρηση της παραλίας του Άγιου Γεώργιου Κερύνειας σε ιδιώτη.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Χαβαντίς, που επικαλείται πηγές κοντά στη διοίκηση του ΕΒΚΑΦ, ο στρατός δεν θέλει να χτιστεί ξενοδοχείο καζίνο στην παραλία Πέντε μίλι, παραλία απόβασης όπως τη λένε οι Τ/κ, όπου είχε γίνει η πρώτη απόβαση τουρκικών στρατευμάτων

στην εισβολή και έχει συμβολική σημασία για τον τουρκικό κατοχικό στρατό.

Όπως γράφει η Χαβαντίς, ο Μπέντερ αρνιόταν να υπογράψει το συμβόλαιο ενοικίασης της συγκεκριμένης παραλίας, που ανήκει στο ΕΒΚΑΦ, παρά τις πιέσεις της “κυβέρνησης” τους τελευταίους 4 μήνες, αλλά τελικά υπέκυψε. Με το που έβαλε όμως την υπογραφή του ήρθε αντιμέτωπος με την αντίδραση του στρατού στα κατεχόμενα που του έστειλα το μήνυμα “σε εμπιστευτήκαμε πώς το έκανες αυτό;”.

Ο Μπεντέρ νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, λόγω καρδιακών αρρυθμιών που παρουσίασε μετά τα γεγονότα.Όπως γράφει η Χαβαντίς, ο Μπέντερ αρνιόταν να υπογράψει το συμβόλαιο ενοικίασης της συγκεκριμένης παραλίας, που ανήκει στο ΕΒΚΑΦ, παρά τις πιέσεις της “κυβέρνησης” τους τελευταίους 4 μήνες, αλλά τελικά υπέκυψε. Με το που έβαλε όμως την υπογραφή του ήρθε αντιμέτωπος με την αντίδραση του στρατού στα κατεχόμενα που του έστειλα το μήνυμα “σε εμπιστευτήκαμε πώς το έκανες αυτό;”.

Ο Μπεντέρ νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, λόγω καρδιακών αρρυθμιών που παρουσίασε μετά τα γεγονότα.

Πηγή: ΚΥΠΕ:

Keywords
Τυχαία Θέματα