Ένταση στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταξύ οδηγών ταξί (pics)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί η απεργία των οδηγών ταξί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Οι οδηγοί ταξί διαμαρτύρονται για τα δρομολόγια λεωφορείων (shuttle buses) προς Αγία Νάπα και Πρωταρά και υποστηρίζουν ότι η διεξαγωγή αυτών των δρομολογίων θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη δική τους εργασία.

Σημειώνουν ότι δεν αντιτίθενται στη δημιουργία δρομολογίων προς

όλες τις πόλεις της Κύπρου, επιθυμούν όμως την τήρηση των συμφωνηθέντων, ειδικά σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια για Αγία Νάπα και Πρωταρά.

Στο μεταξύ, αναμένονται στο αεροδρόμιο Λάρνακας λειτουργοί του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, οι οποίοι θα έχουν συνομιλίες με τους απεργούς οδηγούς ταξί.

Συνάντηση με εκπροσώπους των οδηγών αστικών ταξί του Αεροδρομίου Λάρνακας θα έχει σήμερα Πέμπτη, 29/03.2018, στις 3μ.μ., στο Υπουργείο, η ΥΜΕΕ.

Ένταση δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο, όταν ιδιωτικά αυτοκίνητα ταξί προσπάθησαν να παραλάβουν επιβάτες από το σημείο άφιξης των επιβατών. Στον χώρο του αεροδρομίου θεάθηκαν και αστυνομικοί με αντιδιαδηλωτική εξάρτηση.

Συνάντηση με εκπροσώπους των οδηγών αστικών ταξί του Αεροδρομίου Λάρνακας θα έχει σήμερα Πέμπτη, 29/03.2018, στις 3μμ, στο υπουργείο, η ΥΜΕΕ @VAnastassiadou

— Ministry of Transport, Communications and Works (@MCWcy) 29 Μαρτίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα