ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΑΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου βρήκαν όσοι θέλουν αριστερή κυβέρνηση τη Δευτέρα!

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και «γκουρού» του Φιλελευθερισμού στην Ελλάδα, εκτιμά ότι η Ελλάδα μπορεί να σωθεί «μόνο μέσα από μια ισχυρή Δημοκρατική Αριστερά». Εκτιμά ότι νικητής των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει ότι αν βγει πρώτη η Νέα Δημοκρατία

και σχηματίσει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ή ίσως και με τη ΔΗΜΑΡ, «η απογοήτευση ενός κόσμου που θα έχει ποντάρει σε κυβέρνηση της Αριστεράς, θα είναι τότε εκρηκτική». Προσθέτει ότι σε αυτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ από την θέση της αντιπολίτευσης θα καταστήσει αδύνατη την αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας, με «φυσικό επακόλουθο» τη διάλυση του κράτους, την κατάρρευση της κυβέρνησης και την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ με αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Η άλλη εκδοχή είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς αυτοδυναμία, αναφέρει και υπογραμμίζει πως «μια ισχυρή ΔΗΜΑΡ θα συνέβαλε τότε στον σχηματισμό κυβερνητικού σχήματος [και η] παρουσία της θα διευκόλυνε τους κήρυκες ενός ακραίου Αριστερισμού να βάλουν νερό στο κρασί τους και να εγκαταλείψουν κάποιες από τις υπερβολικές και ακραία λαϊκίστικες προεκλογικές τους θέσεις». Παράλληλα, αναφέρει ότι ισχυρή ΔΗΜΑΡ θα συνέβαλε και στην άμβλυνση μιας εφιαλτικής κοινωνικής πραγματικότητας που θα προκαλούσε η ταυτόχρονη ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής.

Ο Αν. Ανδριανόπουλος κατηγορεί τα στελέχη του Φιλελεύθερου χώρου για «εγκληματική συμπεριφορά», επειδή «επιμένοντας σε κοντόθωρους ανταγωνισμούς και ρηχή αρχομανία» αρνήθηκαν την κοινή κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα