Στο ΓΣΖ με στόχο το κέρδος

Προβληματισμός ναι, απογοήτευση όχι. Στον Εθνικό Άχνας έχουν αφήσει πίσω τους τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τις τελευταίες ημέρες έχουν στρέψει ολοκληρωτικά την προσοχή τους στον σημερινό αγώνα με τον Ερμή.

Στην προσφυγική ομάδα κρατούν κάποια θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα, με τον Γιώτη Εγκωμίτη να δίνει έμφαση στις αδυναμίες που παρουσιάζει. Άλλωστε, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν πολλές επιλογές πέραν της νίκης στο σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΖ.

Στα θετικά η επιστροφή του Στόιτσεφ σε σχέση με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που αυξάνει τις επιλογές που έχει ενώπιόν του ο Γιώτης Εγκωμίτης.

Ο έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας, Τόμις Κουής, μίλησε στη «Σ» για το σημερινό παιχνίδι αλλά και γενικότερα για την πορεία του Εθνικού Άχνας μέχρι σήμερα.

«Το ατυχές αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό μάς προβληματίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μας επηρεάσει. Υπήρχε όρεξη και θέληση στο τέλος, όμως δεν πήραν αυτό που έπρεπε. Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο ανταγωνιστικό. Κάθε εβδομάδα βλέπουμε και μία έκπληξη.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε βαθμούς από παιχνίδια που δεν περιμένει ο κόσμος ότι θα κερδίσουμε. Ο Ερμής δεν έχει ακόμη πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα και αυτή είναι μία ιδιαιτερότητα. Δεν θα παραδοθούμε, θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό για να αποζημιωθούμε απέναντι στην απώλεια των προηγούμενων βαθμών».

Keywords
Τυχαία Θέματα